Fotografie

Krachtige fotografie

We gebruiken krachtige fotografie om mensen te inspireren om in actie te komen. Om ambassadeurs te verzekeren van hun impact. Om de vreugde en hoop uit te drukken die we hebben in ons werk. Onze fotografie is professioneel, echt en authentiek. Het manipuleert niet en geeft geen verkeerde voorstelling van zaken. We eren de mensen op onze foto’s; beschermen hun waardigheid en vertegenwoordigen de context van een omgeving. We vermijden onnatuurlijke fotografie, zware bewerking, onverzadigde afbeeldingen, speciale effecten, gekantelde afbeeldingen, textuuroverlays, HDR, te stilistische composities, fotografische clichés en verouderde stijlen. Het gebruikt van zwart-witte foto’s mag wanneer dat een toegevoegde waarde heeft.

Project

De afbeeldingen van onze projecten tonen spirituele, fysieke, educatieve en sociale aspecten. Het programma van Compassion biedt kinderen de vaardigheden om hen te helpen slagen in het leven en armoede en hopeloosheid te overwinnen. Deze actiegerichte foto’s moeten activiteit, betrokkenheid, groepen en positieve resultaten weergeven.

Context

Contextuele afbeeldingen tonen de omstandigheden en de omgeving van het kind. Deze afbeeldingen tonen de dagelijkse realiteit van het kind – hun huis, accommodatie, dagelijkse activiteiten en lokale omgeving. Deze foto’s tonen een gevoel van urgentie en behoefte.

Child- Focused

Afbeeldingen met de focus op het kind. In deze foto’s is er wel of geen contact met de camera.